Wonderful Weekend

Sunday, October 2, 2011

Salam :)

Last saturday was very owesome..
Tetamu tak putus putus datang,putus kejap je dalam sejam.Dapatlah tidur sekejap sebelum dikejutkan oleh kak Wanita yang dah sampai bawah rumah pun.hehe..
Jadi bila melayan tetamu masa tengah mamai ni memang la cakap pun dah merepek2 dah..huhu *okay memang malu*
Diorang memang happening,mereka sangat ramah,kak wanita memang suka berceloteh sama macam dalam blog dan baby Q memang sangatttttttttttt buat orang geram sampi boleh menangis.Dia berat dengan senyuman sebab bila dia senyum,memang boleh buat cairrrrrrrrrr:)

InsyaAllah nanti de masa,ade ruang kita kuar sesame ye kak:)

Encik Tunang bukannya jenis yang senang nak bercakap dengan orang yang baru kenal,tapi memang teruja bila nampak dia sangat ramah dengan abang Nazri.Nampak sangat you all hebat sebab berjaya membuka mulut Encik Tunang..:)

Sampai tengah malam barulah rumah sunyi sepi selepas sekali gus ramai Gilaaaaa tetamu datang..:)Ingatkan makanan tak cukup,nasib baiklah cukup cukup je,tapi tetap ada kesilapannya.Aku beli mangkuk disposal yang saiz estreamely kecik.Sorry guys bukan kedekut,tapi jenuh dah mencari mangkuk disposal yang besar sikit tapi memang tak jumpa..:(

Tapi terima kasih semua yang hadirMaaf kalau ada yang kurang:)


..........................................


My Sunday memang sweet,terima kasih kepada encik Tunang sudi bawak saya keluar.ngeee..perasan tak kami hanya dating tiap hujung bulan je?haha yelah time ni la masa yang terbaik nak mengorat Encik Tunang lebih lebih,sebab time ni dia masyuk sikit:) Time lain masyuk jugak tapi bujet nak dating dah habis sebab yang lainnye ada bujet lain yang penting pula.hehe

Keluar pun dah sedikit petang so kami choose utk pergi Tropicana City Mall je,kami tengok cerita Jonny English.Memang macam bodoh si Mr Bean tu..gelak tak ingat semua orang:)

Then after beli tiket,memang starving tak ingat so I am having my dinner here..
Chicken king kat Tropicana City Mall,tak sure tempat lain ade ke tak Chicken King ni,tapi memang sedap gila!Aku makan Royal Wrap yang memang Royal!:P

Okay jangan makan selalu nanti boleh gila pulak..hehe

Then habis je wayang aku mengorat Encik Tunang utk pergi ke uptown Kota Damansara sebab nak cari menatang ni...


Okay jangan gelak,ni orang kata supliment lain utk kurus..;p

Teruja Encik Tunang dengan menatang ni,dia yang lebih sibuk nak baca label and pemplet kat dalam kotak,then dengan rela hatinya membenarkan aku menyapu sedikit kat atas belly beliau..haha..

Okay we now is only counting the day,so kene buat ape patut utk nampak anggun dan kacak masa wedding nanti.:)

Last but not least..
menatang ni lagi buat mak gelak sorg2,pehal la pula nota jiwang jadi keyword utk blog ni..;p

::Syukur alhamdulillah pada Allah,setakat ni semuanya berjalan dengan baik:)::

2 comments:

Wanita Mutalib said...

mak memang suka berceloteh.

eh tetiba.

ngeeee :)

sHEmA_sHImoT:D said...

:) mekasih tau atas effort dan kesudian:)