Kasutku di Dadamu

Thursday, October 20, 2011
Actualy tajuk saja nak attract pembaca je.Hehe.

Sebenarnya dah start obsess balik dengan converse.

Nak beli kasut ni,nak bawak g Pangkor.Senang nak jalan.Santai je.



Aku ni jenis simple je,kadang kadang seminggu pakai selipar je g keje,ape de hal?
Kasut jadi hiasan je dalam kereta.Just incase kena keluar,baru la heels aku dapat peluang nak digayakan.

Sorry la,ai tak gegerl.Ai ni jenis sempoi sempoi je.Malu tak sape nak dating dengan ai ni? Dont worry Mr Tunang tak pernah malu pun:p 
Cukup asalkan kemas dan sedap mata sendiri memandang =)

Actualy aku lebih pentingkan keselesaan daripada kecantikan.Buat ape nampak cantik pada luaran tapi seksa mak aih dalaman hang.Kan?

Bukan mati pun pakai T-shirt je g jalan jalan.
Kan?

sape baik tolong belikan.
TQ

P/S : Biar tak actractive,janji aku tak menyusahkan orang.
Kbai

2 comments:

Cik Rose Cute said...

Cantik kasut tue...Blog nie...loadingnya berat....hihihihi

sHEmA_sHImoT:D said...

heee..

Berat ke?Sorry ;p

Sila bersabor ye:)