Weekend Lagi

Sunday, October 30, 2011
Tak habis habis nak tayang weekend kan?
Hee..

Weekend kali ni ade suck sikit ade happy banyak sikit:)

Tapi time kasih tak terhingga buat Cik Jelita dan Cik Faridah sebab dorang sayang saya sangat2.
Mekasih of your taking care yayang berdua:D

Herm update laju2 sikit :
-Real Steal memang osem.
-Shopping t-shirt kat JJ memang berbaloi:)
-Dah benti keje lagi.Yeay
-Dapat offer company besar.Yeay!!
-Esok nak gateway dengan kekasih ke Pangkor.Yeay!!
-Jap lagi kekasih ajak mancing kat Shah Alam.Wehooo!!:)

Okay memang indah saat macam ni.Alhamdulillah hari hari Allah bagi saya kesulitan dan kesenangan utk buat saya lebih beringat.:D

I am Happy.
Alhamdulillah  

::utk awak yang tunggu entry saya,nanti lepas saya balik gateway ye.Tapi meh saya bagi hint dulu.Tunang saya tak gatal macam awk.Sebab tu saya sayang gila kat dia.Bye::




1 comments:

Wanita Mutalib said...

http://wanitamutalib.blogspot.com/2011/11/oke-terima-sajalah-kena-tag-dengan-cik.html

anda di tag