Specialy updated - Menikmati Hidup :)

Monday, September 26, 2011
Entry ni akan super duper panjang sebab ni entry updated mana yang lupa dan tak bekesempatan nak updated.
Kelas tak Kelas tak?;p

Ok saya mulakan dengan gambar dua manusia ni,sy captured masa tengok game liverfool kedua yang dari pertama aku tengok asyik kalah je T_T so yang ketiga baru2 ni aku tegarkan hati taknak g tengok dan aku berjaya drag sama Mr Tunang tak g tengok..kekeke..;p


Manusia ni kembar,memang lama aku tenung,sorg ayu sorg nampak agresif,tapi kesukaan mereka sama,makan satu pinggang minum satu cawan.
Tiap org berbeda2 kan?
:)


Haa yang ni aku nak ucap special thanks kat cik jelita yang comel dan ayu sebab bawak saya makan kat tempat tersembunyi ni.Area kota damansara depan sikit dari simpang uptown baru.


Kenapa aku ckp tersorok?Haa..sebab kedai makan ni kat kawasan dan corner lot,tapi memang hebat,memang superb,memang cun:)

Kedai yang berkonsepkan bali dan gerai lama lama tapi lebih kepada vintage.
Owner mengutamakan rasa seperti makan dirumah sendiri.
Pak ayub nama kedai ni.Sangat tak femes kan?tapi makanan dia sedap dan murah :)



Binatang ni memang mengada ngada,selambe duduk kat kaki aku nak dapatkan tempat panas,tapi sangat pemalu binatang ni sebab dia jalan menunduk je..hehe


Jeng jeng jeng, ni la juadah kami..:)
Cik jelita memang mengada,baru balik open house ajak g makan stick pulak..sabo jela..;p

And last but not least, makanan santapan kami last weekend.

Mee bandung wok..ekeke
Sape kate nak makan wok style kene g kedai je,kat umah pun boleh la..;p
Cik jelita bertungkus lumus nak buat bagi kami kami makan..;)

p/s : sila abaikan meja kanak2 tu.Biasalah bujang..:)

Bak kata cik jelita saya pun sama :)
Im having a wonderful life currently,watching movie together,playing game together,cook together and else we can share everything together:)
Dont counting with mate or maybe with anyone,cz surely they wont count on you :)

Dont hide any feeling and honestly is the best key to manage the good relation:)
InsyaAllah..

3 comments:

Wanita Mutalib said...

nak tingaal tapak kaki disini leh ngeee...

Nurul I. said...

ni comment pertama saya kat blog awak. saya sayang awak housemate dan dan kehidupan yang sekarang. *hugs*

sHEmA_sHImoT:D said...

@kak ita, ngade tau nak tinggalkan kaki,ce tinggalkan Q ke..hehe

@nurul *hugs* :)