promobelogsepot & buvday party

Wednesday, March 30, 2011
promo blog:)

saya tak pernah mempromosikan blog sesiapa kan sebelum ni?
tapi kali ni saya nak share beberapa blog
yang menjadi tatapan harian saya
tambah lagi kalau template
mereka ni cantek2
memang jadi halwa mata saya:P

1st
my roomate,skolmate,opismate dan segala punya mate:)

kan saya kate blog yang cantek je akan jadi pujaan mata saya:))
blog je cantek tau.jangan salah faham yang lain.heehe

2nd

ok yang ni saya suka sebab beliau ni comel.
then suke upload gambar2 comel beliau dengan bakal hubby beliau:)
mereka sangat
comelss
:)

3rd


selain dari anak kakak yang comel
saya suka baca penulisan dia yang berilmiah
paling best bila dia kasi free baca cerpen pendek dia sampai menangis baca:P

tapi paling suwiittt bila cerita masa nak melahirkan anak.
haihh meremang bulu mak.haha

4th

puan jamian ni baru je tertarik nak baca,dapat dari blog kawan2
sace nak blogwalking bila dah takde keje atas meja
then terus jadi suka:)
penulisan beliau sangat kemas dan menarik
pun
cerita masa die nak deliver baby pun syahdu sgt
congrates:)


::nota kaki::
dapat idea nak share sebab job saya utk bulan tiga ni dah habis
so besok saya datang keje compem mengan
ga,sampai tgh hari dah lapar,
smpai petang dah ngantuk,
maka,badan pun dengan tidak segan silunya mula mengembang.
almaklumlah,tuan badan memang terkenal dengan kuat makan,kuat bercakap,kuat mengarut dan kuat tidur:)


encik kacak "katilmasatidur" sibuk beroperasi sekarang ni
sampai takde mase untuk saya
fine T_T,
konon nak celeb buvday misslysa lagi sekali,tapi kene tggu lagi dua mggu hingga habis operasi marabun beliau tu.
tapi takpe,katenye dua mggu operasi overtimesss beliau sangat aummmm,pastu jangan lupe belanje saya ye ye ye.haha
*u owe me bowling 10 game.;p*

eh tertinggal nak letak pic suprise buvday party utk lysa
mari nak bocor rasia.
plan nak celeb BD beliau ni dari hari sabtu lagi.
dengan encik an,padan muke awak lysa.haha

hari isnin tu saya menggembar gemburkan pada cik lysa saya nak berdating sakan dengan encik katilmasacerita(KMS),padahal encik KMS masih dijohor.hehe
kendian cik lysa dengan muke nak mintak penyepaknye bersedih kerana ingatkan tiada siapa nak celeb BD beliau.siannnnnn...:P

encik an menunggu saya di post guard
ayat tak boleh tahan masa dia sampai
"i dah sampai,i tunggu kat luar je,nanti lysa skodeng.hehe"
memang tak boleh blah...haha

masuk dalam kereta,bau pizza mengaum sampai nak meleleh air liur.

then kami bergerak ke KJMC utk ambil kawan encik an,
singgah 7e cari pinggan kertas dan cawan
tetiba....
ciklysa sms,katanya
"lapar:("
aku balas
"nak tapau ape2 tak"
kene berlagak cool.haha

lysa balas
"ape2lah yangnyum3"

aku balas
"10min lagi turun pool,lepak bawah,aku otw"

dia balas
"malas"
serius mase ni cuak,kalau dah beliau taknak turun macam mane nak suprisekan BD GIRL!
tapi lastly beliau turun jugak dengan kuasa MEMAKSA saya:)
mase cik lysa turun kami sedang berkerah peluh nak susun lilin bentuk 22:)
hasil idea kawan encik an,encik izat:)

nilah hasilnya

memang inilah specialnya malam tu,tapi encik an lagi best,menyorok sambil pegang hadiah gabak beliau,bila datang,nyanyi HBD utk ciklysa,suwiiittt:)

nampak tak betapa meriahnya malam tu dengan nyalaan lilin tu.
sampai kene marah dengan guard
menggelabah.
haih

that all for now:)
bye,.

3 comments:

miss lysaemilia said...

aummm..mmg suwittt.nyaris xjtuh cinta taooo! ;p

sHEmA_sHImoT:D said...

eleleh:)

miss lysaemilia said...

shut up syma!;p