ini orang kata bukan aku kata:)

Friday, March 25, 2011


ok menurut tajuk di atas,bagi pendapat saya yang awak harus terima
kalau takut dilambung ombak,jangan berumah di tepian pantai macam ni.


sebab nanti padahnya ombak akan mendatang macam ni

wau!!, gerun and menakutkan kan?haha

sebab awak salah bermain dengan api
kan mak dah pesan jangan main dengan api,sebab
kecik kecik jadi kawan lama2 jadi lawan awak:)

saya tahu saya jahat,tapi awak lagi jahat sebab cuba nak mainkan saya
tapi kan awak salah orang
i never take you for granted tau,exspecialy awak lelaki.
haih

sekarang sedap tak?
:)

tapi terima kasih juga pada awak sebab jadi payung sekejap dikala saya dibasahi hujan,tapi kenapa nak ambil kesempatan?saya ikhlas kenal awak.tapi awak?

hmmm:P

tak tahu nak rasa apa
tapi kesian awak kan?
bye:)

2 comments:

miss lysaemilia said...

hahaha. awk awk. saya dh pesan kat awk awl2. tape2. ada org lain menanti awk.awk awk. ;p

sHEmA_sHImoT:D said...

eh awak,ini memang plan saya dari awal awak:)

lelaki hidung belang memang ini lah akibatnye.tak mendatangkan kerugian lansung pada saya tapi bad investment bagi die.:P

ade yang menanti?hehe